2012 m. rugpjūčio 13 d., pirmadienis

Henrik Fexeus "Minčių skaitymo menas"

Šią knygą skaičiau su dideliu susikaupimu ir dažnai pastebėdavau, kad kad ne viskas man priimtina, arba akivaizdu, kaip dėstydavo autorius. Teigiamas dalykas tas, kad pagilinau žinias žmonių tyrinėjime ir pokyčių pastebėjimui, Knyga gera, bet per daug rimtai visko nepriėmiau, nes kai kas atrodydavo neįtikima., kaip, pvz. kito asmens mėgdžiojimas. Beje labai patiko, kad buvo realios išraiškų fotografijos.
Knygą rekomenduoju geresniam kitų ir savęs pažinimui.

Anotacija:

Švedų autoriaus Henrik Fexeus knyga „Minčių skaitymo menas" – tai puikus vadovas, padėsiantis jums išmokti pažinti kitus žmones . Psichologinės įtaigos, nežodinio bendravimo ir kūno kalbos įgūdžiai be galo svarbūs tokiam pažinimo procesui. Jų įgiję galėsite ne tik atskleisti, ką žmogus jaučia ar galvoja, bet netgi pakreipti jo mintis ir nuomonę pageidaujama linkme.
Henrik Fexeus požiūris į minčių skaitymą naujas ir praktiškas. Jis jums be galo pravers kasdienybėje: ieškant darbo, einant į pirmąjį pasimatymą ar pristatant naują idėją viršininkui - visada, kuomet norėsite pasirodyti įspūdingai ar padaryti įtaką.
Dažnai laikysena, balso tonas, tempas, žvilgsniai ir rankų judesiai pasako apie žmogaus jausmus daug daugiau nei žodžiai. Kurie, beje, ne visada būna teisingi. Knygos „Minčių skaitymo menas“ autorius mus moko, kaip išsiaiškinti šiuos slaptus pranešimus.


Įvertinimas: 8/10

Kaina: 23,99

Leidimo metai: 2011

Puslapių skaičius: 272


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą