2012 m. rugpjūčio 22 d., trečiadienis

M.Norbekovas "Kvailio patirtis, arba kelias į praregėjimą"

Septintoji knygų iššūkio knyga.

Knyga, kuri manęs beveik neįtikino. Labiausiai patiko skaityti dėl skatinančių ir pagiriančiųjų žodžių, to tikrai trūksta. O visa kita(regėjimo gerinimas), bent man atrodo tik paistalai. Skeptiškai vertinu šią knygą, bet knygos pabaigoje pateikti pratimai kūnui mankštinti man atrodo gana naudingi. Ši knyga nėra panacėja ar kažkas panašaus. Tiesiog man ji nelabai patiko, nors pradžioje ir buvo šiek tiek euforijos, turbūt dėl to, kad džiaugiausi, kad pagaliau perskaitysiu.

Anotacija:

Jūsų rankose - neįprasta knyga. Tai nėra paprasti patarimai, kaip per trumpą laiką atgauti regėjimą, ar filosofinis traktatas chroniškam nevykėliui, tai veikimo instrukcija. Šioje knygoje išdėstyta alternatyvi gydymo sistema, kurią tarptautinė nepriklausomų ekspertų asociacija 1998 m. iš visų žinomų sistemų pripažino esant efektyviausią.
Knygos autorius M. Norbekovas - ryški ir stipri asmenybė, kviečianti paskui save visus, turinčius gyvą širdį ir beribį norą pažinti save. Neabejotina, kad šiai knygai niekas neliks abejingas. Vieniems ji sukels neprielankumą ar net priešiškumą, kitiems taps atradimu.
Vienu žodžiu, Jūsų rankose knyga-testas, galintis parodyti, ar gebate skaityti tarp eilučių, matyti širdimi ir suvokti tikrąją dalykų esmę.


Įvertinimas:
7/10

Kaina:
23,99

Leidimo metai:
2009

Puslapių skaičius:
320


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą