2015 m. birželio 25 d., ketvirtadienis

Birželio mėgstamiausieji 2015

Sveikos merginos, šiame trumpame įraše noriu pasidalinti 6 produktais, kurie mane džiugino birželio mėnesį ir manau išliks mėgstamiausiais kelis mėnesius į priekį, todėl mėgstamiausiųjų įrašai nėra dažni, nes nenoriu kartotis.


~Margarita Ekologiška Veido drėkiklis su linų ekstraktu, švelniai kvepia rožėmis - malonu atsigaivinti veido odą.
~Dove Pure Care maitinamasis aliejus visų tipų plaukams su afrikinių makadamijos riešutų aliejumi - mėgstamas, nes skaniai kvepia ir tikiu, kad su laiku pastebėsiu pokyčius plaukuose.
~Iwostin Sensitia drėkinamasi kremas - greitai susigeria ir jaučiu, kad drėkina veido odą.
~Dove Purely pampering rankų kremas su taukmedžio sviestu - maitina ir rūpinasi rankomis,  susigeria net ir didesnis kiekis, tad naktimis rankomis jis puikiai pasirūpina. O kvepia pasakiškai.


~Essence I love stage akių šešėlių bazė - kad akių šešėliai išliktų savo vietoje visą dieną.
~Catrice Celtica riboto leidimo serijos kepti akių šešėliai, CO3 - Celtic By Nature, - natūralus šešėlis su švelniu blizgučiu, labai noriu įsigyti šios serijos šešėlių kitų spalvyčių, jei pavyks rasti žinoma. Naudojant su Essence šešėlių baze išsilaiko tikrai ilgai bei atrodo labai natūraliai.


*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą