2015 m. rugpjūčio 31 d., pirmadienis

Rugpjūčio pabaigtukai/empties 2015

Sveikos mano tinklaraščio skaitytojos. Paskutinę vasaros dieną noriu apžvelgti kokius produktus pabaigiau rugpjūčio mėnesį, kurių daugumą sudaro produktai plaukams. Kviečiu skaityti ir galbūt išbandyti mano rekomendacijas.


Loreal Elvital 10 ml naujos aliejų linijos kaukės mėginėlis - malonaus kvapo, gelsvos konsistensijos su geltonais blizgučiais, skystoka. Plaukučiams patiko, tapo švelnūs ir minkšti. Tik buvo baisu, kad blizgučiai neišsiplaus, bet jie išsiplovė ir nutekėjo su vandeniu. Mėginėlio užteko vienam kartui, tad vieną kartą panaudojus sunku susidaryti tvirtesnę nuomonę.


Nivea Color Care and Protect šampūno mėginėlis, 10ml - šampūnas kaip šampūnas, malonaus kvapo ir smagus naudoti, plaukus išplauna švariai. Maždaug prieš 4-6 metus labai mėgau Nivea plaukų liniją dažytiems plaukams, tad šio mėginėlio naudojimas buvo prisiminimas senų laikų :) Tiesa, produkto formulė nuo tada man rodos kelis kart buvo tobulinta, o čia jau naujesnis variantas.


 Nivea Color Care and Protect kondicionierius, 10ml - su dažytiems plaukams skirtu aliejų kompleksu su makadamijų aliejumi. Vėlgi po vieno karto naudojimo sunku ką ir pasakyti, nes įspūdis geras, plaukučiams tiko. Malonus kvapas, konsistencija skystoka.


Loreal Elvital kondicionierius 200ml - pamėgtas produktas, nenuviliantis, išlaikantis plaukučių būklę, besirūpinantis dažytų plaukų spalva. Konsistencija tiršta, baltos spalvos, panaudojus, plaukuose lieka malonus aromatas.

Garnier Fructis Color Resist plaukų šampūnas, 250ml - baltos skystos konsistencijos, malonaus kvapo, daro savo darbą, nesausina plaukų bei galvos odos. Sudėtyje yra sėmenų aliejaus.


Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream visos dienos drėkinantis kremas - radau nuo žiemos užsilikusį mėginėlį, tad manau, kad tai žiemai skirtas kremas, malonaus kvapo, puikiai drėkinantis ir maitinantis odą, konsistencija šlapoka, tad pakanka nedidelio kremo kiekio padengti veidui ir kaklui.


Swiss O Par Silver pilkinanti plaukų kaukė, 150ml, kaina apie 3-4eur, - ryškiai matomo rezultato nepastebėjau ir sidabrine iš blondinės netapau, tačiau plaukus pamaitindavo, jie tapdavo švelnūs ir su apimtimi, manau duodavo trumpalaikį spalvos pokyčio efektą, bet labai nežymų, galbūt platininėms blondinėms jis pasitarnautų labiau. Konsistencija tirštoka, violetinės spalvos.



Loreal Elvital Total Repair Extreme plaukų kaukė 20ml -  kaip visada naudinga, kai norisi plaukams duoti naujo ir veiksmingo produkto už mažą kainą, įterpiant į kitų priemonių naudojimą. Plaukai tampa švelnūs, paklusnūs, lengva šukuoti, kuriam laikui pagerina jų būklę.

Loreal Paris Dermo Expertise akių ir lūpų makiažo valiklis, dvifazis, 125ml - greitai ir lengvai nuvalomas makiažas, nelieka dėmių aplink akis, tinkamas jautrioms akims ir nešiojančioms kontaktinius lęšius. Prieš naudojimą reikia suplakti. Malonus naudoti, neriebus, greitai nuvalo makiažą, patogi mini pakuotė, bet kaina didoka.


Walmark Selenas, 4eur - vitaminai grožiui ir sveikatai, stebuklo nepajaučiau.


 Elfa Pharm Intensive Hair Therapy atstatomoji varnalėšų kaukė- balzamas, prieš plaukų slinkimą, 200ml, apie 3eur su nuolaida, - maitinanti, stiprinanti ir atkurianti plaukus kaukė. Jei atvirai, šios linijos priemones naudojau po vieną, tad "wow" efekto nebuvo, linijoje yra trys priemonės - šampūnas, plaukų kaukė balzamas ir purškiamas serumas, kurį neseniai pradėjau naudoti. Naudojant "Fitoval" šampūną tikrai jutau, kad naudoju produktą nuo plaukų slinkimo, tuo metu plaukai slinkimo minimaliai. Na, o su šia kauke jutau, kad galbūt plaukai greičiau auga, bet slinkimo nesumažino, plaukai likdavo švelnūs ir pamaitinti, nesausi, džiugino, kad sudėtyje yra daug įvairių augalų ekstraktų, taip pat yra nedraugai parabenai. O kvapas... It medicininių preparatų ar kažkokių šlykščių mikstūrų, kuris jaučiamas ir išdžiūvus plaukams. Konsistencija - tiršta, baltos spalvos. Naudoju ir kitas šios linijos priemones, tad būtinai ateityje padarysiu atskirą įrašą apie šiuos produktus. Galutinis verdiktas šiai kaukei - įvertinus kvapą ir minimalų poveikį (ne tokį kaip ant pakuotės rašoma), sakyčiau - nekartotina, bet švelnumas ir gera būklė tai atsveria, bet kvapas vėl svarstykles nusveria į kitą pusę. Panašaus poveikio kaukė yra iš "Babuškos Agafijos" linijos, kaina maždaug perpus mažesnė, kurią pabaigtuose produktuose aprašiau štai čia.



"Nežnost" servetėlės makiažo valymui, 10vnt apie 0,60eur - su alyvuogių aliejumi ir provitaminu B5, sudėtyje nėra alkoholio, dermatologų patikrintos. Naudojau veido valymui. Servetėlės puikiai sudrėkintos, bet gan greitai pasidaro sausos, jas panaudojus po kurio laiko ima perštėti veidą bei jį traukti. Manau ateityje jų nebekartosiu.

*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą