2016 m. vasario 16 d., antradienis

Išbandžiau | Rasa Beauty Drop paakių kremas


Gamintojo informacija - Paakių kremas su dvigubu drėkinimo efektu. Net dviejų ECOCERT sertifikatu pažymėtų hialurono rūgščių (Crystalhyl, Prymalhyl 50) sąveika užtikrina veiksmingą itin jautrios ir senti greičiausiai pradedančios paakių odos drėkinimą. Prymalhyl 50intensyviai drėkina ir skatina odos ląstelių gyvybingumą bei kolageno sintezę.Crystalhyl suformuoja paviršinę plėvelę ir saugo odą nuo drėgmės praradimo. Itin tinka darbo su kompiuteriu išsausintai bei pavargusiai odai aplink akis. Patikrinta dermatologų.

Produkto sudėtis - Aqua, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Cetearyl Alcohol, Tapioca Starch Polymethylsilsesquioxane, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Hedera Helix (Ivy) Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Arnica Montana Flower Extract, Hypericum Perforatum Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut ) Seed Extract, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Panthenol, Dimethicone, Xanthan Gum, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Propylene Glycol, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglyc.


Kiekis: 15ml. Kaina: apie 8eur.

Produkto pakuotė įpakuota į veidrodiniu sidabru spindinčią kartoninę pakuotę. Pats produktas supakuotas į sandarią plastikinę pakuotę su dangteliu ir patogiu dozatoriumi-pompa. Produkto konsistensija tiršta, neriebios tekstūros, baltos spalvos, kvepia gaiviai, greitai susigeria į odą. Produkto pakuotės užteks maždaug pusei metų.

Pliusai: Greitai susigeria, malonaus neerzinančio kvapo, patogi ir estetiška pakuotė, drėkina paakių odą, nedidelė kaina, lietuviškas produktas.

Minusai: Kelis kartus buvo atsiradę po spuogelį paakių zonoje, norėtųsi daugiau poveikio paakių zonai kaip šviesinimas ar vėsinimas.

Paprasta drėkinamoji priemonė paakiams, kuri tik drėkina, drėkinimas jaučiasi ant odos, ji nesausėja. Tad priemonė naudinga sausai ir drėkinimo reikalaujančiai odai. Stebuklų nepadarys, bet drėkinimo funkciją atliks puikiai. Užtepus susigeria gan greitai, tad jei tepant ryte - galima po kelių minučių darytis makiažą, o vakare - ramiai miegoti, nebijant, kad viskas nusitrins. Produktas yra lengvas ir neriebus, nealergizuoja paakių odos ir pačių akių.
Lyginant su "Margarita" paakių kremu, tai "Rasos" produktas man tiko labiau. O lyginant su "Sebamed" paakių priemone, tai visais atvejais laimi "Sebamed" kremas.

Rekomenduoju, jei turite sausą paakių odą, nesate reiklūs produkto savybėms ir norite tik paakių odos drėkinimo.

Kosmetikos DNR informacija apie produktą.



*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą