2016 m. vasario 28 d., sekmadienis

Vasario pabaigtukai/empties 2016

Sveiki mieli skaitytojai, su mėnesio pabaiga atėjo metas apžvelgti jau antruosius šių 2016 metų tuštučius/pabaigtukus. Kas patiko ir nepatiko, ką rekomenduoju ir kam sakau griežtą ne - skaitykite toliau :)


"Rival de Loop Hydro" drėkinamoji veido kaukė, 1vnt. iki 1eur - naudojama kelintą kartą ir tikrai rekomenduočiau. Šiai kaukei esu paskyrusi atskirą įrašą.
Išbandžiau | Rival de Loop Hydro veido kaukė

"Lirene BB" kremo mėginukas "Perfect Skin", 1,5ml - baigėsi galiojimo laikas. Beje, labai gaila, kad gamintojai pudrų ar kitų dalykų mėginukus deda itin tamsių, retai lietuvei būdingų odos spalvų mėginukus. Turiu krūvelę "Loreal" ir "Maybeline" pudrų mėginukų, bet jie tamsūs, greičiausiai keliaus šiukšlių dėžėn, nes iki tamsios odos man kaip iki mėnulio :))) Mieliau norėčiau išmėginti man tinkančio atspalvio (Ivory ar Porcellain) o ne Sand ar dar tamsesnę pudrą.. Ir parduotuvėje testavimas ir tikrinimas manęs nežavi, tad kartais tenka pirkti aklai, ir dažniausiai net ir šviesios spalvos ant mano odos atrodo tamsios.

"Nivea Pure Effect" valomoji kaukė su baltuoju moliu ir aktyviuoju magnolijos ekstraktu, rinkinyje 2*7,5ml, kaina apie 1,5eur - vieną lapelį naudojau tik kartą, o likutis sudžiūvo, nes ranka nesitiesė imti produkto, kuris ne itin man patiko. Kaukę tepiau ant švarios odos, ir kaip vargau ją nusiplaudama.. norėjosi antrą kartą odą šveisti ir pašalinti kaukės likučius, atrodė, kad ji taip giliai įsigėrė į visas poras, nesudžiūvo ant odos. Nepatiko man visai. Dar turiu likusį paskutinį lapelį, ir nežinau ar jį sunaudosiu.


"Cleanic Soft and Comfort" vata, 133vnt, iki 1,5eur - maloni naudoti, nesipūkuoja, galima padalinti į dvi dalis.


"Dove Nourishing Oil Care" serijos maitinamoji plaukų kaukė, 200ml, apie 4eur (prekybos vietose kainos skiriasi dėl akcijų bei antkainių skirtumo) - jau teko tuštučiuose kalbėti apie šią plaukų kaukę, mano itin teigiama nuomonė tikrai nepasikeitė, gal mažą minusą duočiau įpakavimui, nes kai produkto likę labai mažai, visuose kampučiuose jo prisirenka tiek, kad išgramdžius dar kartui drąsiai užtenka :D ir į tuos kampučius dažniausiai su nagiukais įmanoma patekti, tad produktas bereikalingai išmetamas. Kai toks puikus produktas, tai ir lašelį nesinori palikti neišnaudotą :)

Ankstesnis aprašymas apie šią kaukę:
Spalio pabaigtukai/empties 2015 + kosmetinės švarinimas


Nagų lakai "Loreal" Color Riche Eva's Delicate Rose, 5ml, apie 4eur; ir "Loreal" Color Riche 401 Rouge Pin Up, 5ml, apie 4eur.
Su "Loreal" lakais yra tokia istorija - nuo jų man ruduoja nagų plokštelės, nesuprantu, kas tokio produkte įdėta, bet nei nuo vieno kito lako man to nėra buvę, kad ir itin didelės pigmentacijos tas lakas būtų. Tad braukiu brūkšnį šiems nagų lakams ir jų nebepirksiu, patarčiau ir kitoms merginoms jų nepirkti, negalvokite, kad tai kažkas negerai su jūsų kūnu ar kad nagai dėl vitaminų trūkumo ruduoja, tai kažkokios cheminės medžiagos, kurios kenkia ir tą atspalvį duoda, nes tik nustojus lakuoti šio gamintojo produktais, net naudojant kito gamintojo laką nagai atsigavo, atgavo sveiką išvaizdą ir dingo parudavimas.
Plius pirmąjį laką jau nusipirkau padžiūvusį, kaip vienam tinkalraštyje skaičiau, jei visos merginos ir moterys susiprotėtų nedarinėti visų nagų lakų iš eilės, tai tokį padžiūvusį produktą įsigyti būtų retenybė...
Pigmentacijai pretenzijų neturiu, abu atspalviai tikrai gražūs, šepetėliai gan patogūs, bet su sudėtimi tikrai kažkas negerai, nerekomenduoju niekam.


"Balance intymios" higienos prausiklis su šalavijų ekstraktu, 200ml, apie 2eur - produktas stabilioje ir tvirtoje plastiko pakuotėje su atkemšamu kamšteliu, pats produktas gelsvos gelinės struktūros, kvepia žolelėmis, kvapas ne itin malonus, bet neerzina, konsistensija gan skysta, tad lengva produkto padauginti. Be SLS ir SLES, be parabenų, dažiklių, alergenų.
Produktą naudoti man patiko, puikiai prausė, neįkyriai putojo, tik kvapas buvo ne iš maloniųjų, bet ir gerai, kad nėra pridėta bereikalingų, alergizuojančių kvapiklių. Šis prausiklis yra bene identiškas "Gentle Day" prausikliui savo sudėtimi, tad jei negalite leisti nusipirkti ekologiško produkto intymiai higienai, rekomenduoju šį, kaina 1,5karto mažesnė, su akcijomis net ir daugiau galima sutaupyti.

Apie "Gentle Day" pabaigtą produktą informaciją galite rasti čia:
Rugsėjo pabaigtukai/empties 2015


"Essence Glow" lūpų balzamas su spalva

"Būk Olive and Shea butter" lūpų balzamas, apie 1eur - produktas žalsvos spalvos, kvepia nesaldžiai, labiau gaiviai. Naudoti patiko, bet kuo dažniau tepdavau, tuo greičiau lūpos išsausėdavo. Antrą kartą manau nepirksiu.

"Essence Glow" lūpų balzamas su spalva, 1,9g, gautas su "Happy365" žurnalu, prekyboje nėra - maloniai kvepia uogomis, labai patogi, tvirta pakuotė. Tuo pliusai ir baigiasi, nes minusas ryškioje, neoninėje rožinėje spalvoje, kuri gan sunkiai nusivalo nuo lūpų, tad pilnas produktas keliauja šiukšlių dėžėn, nes man jis nereikalingas ir nepritaikomas.

"Nivea Invisible for Black and White" rutulinis antiperspirantas, 50ml, apie 2eur su nuolaida - mano mėgstamiausias produktas pažastims, negadina drabužių, maloniai kvepia, saugo nuo didelio prakaitavimo, bet taip pat nėra itin saugios sudėties, jei atsiranda odos problemų, jis taip pat prisideda prie pažastų odos išsausėjimo, pleiskanojimo. Geresnio varianto nesu atradusi, ateityje labai norėčiau pereiti prie sveikesnio produkto be aliuminio druskų.

Ankstesni pabaigtukų įrašai:

Gruodžio-sausio pabaigtukai / empties 2015-2016
Lapkričio pabaigtukai/empties 2015

*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą