2016 m. balandžio 28 d., ketvirtadienis

Riboto leidimo "Catrice" kolekcija "ZENSIBILITY"

Sveikos merginos, šiandien pristatysiu dar vieną riboto leidimo "Catrice" kolekciją "ZENSIBILITY".

Zen valanda. Gyvenk sąmoningai. Sutelk dėmesį į tai, kas iš tiesų svarbu. Zen yra nepakeičiamas šiame greitai besisukančiame pasaulyje. Jis palaiko taiką ir harmoniją kiekvieną dieną. Toks požiūris į gyvenimą šį sezoną atsispindi ir madoje su užuominomis į origami. Tyrą eleganciją, ramybę ir stiprybę spinduliuojančios spalvos, kimono primenančios formos ir lengvai krentančios gelėtos medžiagos kurs dizainą. Su naująja riboto leidimo kolekcija „ZENSIBILITY“ iš CATRICE, grožio pasaulis pasiners į taikią Zen sielą nuo 2016 metų gegužės. Ramios pilkos ir rožinių atspalvių, šviesiai mėlynos ir ryškiai raudonos spalvų stilingos priemonės puikiai tiks naujam stiliui sukurti. Ypatingus akcentus sudėlios neįprastos pakuotės raudoni matiniai lūpų dažai, ekstravagantiško dizaino nagų lakai ir meniškas suvyniojamas šepetėlių dėklas. 
ZENsacija – iš CATRICE. 

Keturių spalvų akių šešėliai. Ramybės jėga. Keturios aukštos pigmentacijos presuotų akių šešėlių spalvos susivienija stilingoje juodoje pakuotėje su bambukų piešiniais. Ramios pilkos ir rožinės atspalviai su matiniu ar subtiliai spindinčiu efektais sukurs harmoningus spalvų perėjimus. Kiekviena spalva gali būti naudojama atskirai. Parduotuvėse rasite „C01 Ease And Comfort“. Kaina apie 5,19 €.

Akių šešėlių išsklaidymo šepetukas. Tikslus dengimas. Kaligrafijos meno įkvėptas, akių šešėlių šepetėlis su ilgu koteliu turi švelnų, užapvalintą galiuką su ypač tankiais šereliais. Jis idealiai tinka akių šešėlių išsklaidymui. Kaina apie 3,59 €.

 Eye Line-Art Pen. Taškuotas dizainas. Akių pravedimas su ekstravagantišku trigubu kamuoliuko formos galiuku. Dėl unikalaus veltinio galiuko galėsite kurti individualius stilius – brėžti linijas ar piešti taškučius. Itin pigmentuotas, ilgai išliekantis juodos spalvos pravedimas idealiai tinka katės akims bei meniškiems stiliams kurti. Parduotuvėse rasite „C01 Black“. Kaina apie 3,59 €.

 Lūpų dažai „Geisha“ . Geišos magija. Itin pigmentuoti lūpų dažai su kūginiu galiuku bei matiniu efektu. Intensyvi raudona spalva nukreips dėmesį į tavo lūpas ir sukurs ryškų kontrastą lyginant su ramiomis kolekcijos spalvomis. Prailgintas pakuotės dizainas itin traukia akį. Parduotuvėse rasite „REDiant Energy“. Kaina apie 4,19 €.
Kreminiai skaistalai „Bouncy“. Grožis harmonijoje. Birios-gelinės tekstūros skaistalai sukurs ypatingą natūralios spalvos rezultatą. Birūs, švelnūs ir dar tokie kreminiai – šie skaistalai tiesiog ištirps ant tavo odos suteikdami natūralaus raudonio skruostikauliams. Tepant pakartotinai sukursite stipresnį spalvos intensyvumą. Parduotuvėse rasite „C01 Moment CaptuRED“. Kaina apie 4,19 €.
Nagų lakas. Šiuolaikinė kaligrafija. Gaivi žydra, šilta pilka, dviejų atspalvių rožinės ir ryškiai raudona – šias penkias spalvas rasite riboto leidimo kolekcijoje. Dėl šių nagų lakų sudėties, jie profesionaliai dengia, ilgai išlieka ir gali būti su specialiu efektu ar be jo. Taip pat, profesionalus šepetėlis garantuoja lengvą ir tolygų lakavimą. Išskirtinis, kaligrafinio stiliaus įpakavimas neišvengiamai vilioja kurti įmantrius nagų stiliaus šedevrus. Parduotuvėse rasite „C01 Turqouisensai“, „C02 Greatly Greyish“, „C03 Sheer Silence“, „C04 Zensible Rose“ ir „C05 REDiant Energy“. Kaina apie 2,99 €.
Šepetėlių dėklas. Zen kultūra. Šepetėlių dėklas su meniškais bambukų raštais ir ypatinga suvyniojimo technika. Atskirose kišenėlėse galėsite saugiai laikyti įvairiausius šepetėlius – šis dėklas idealiai tinka keliaujant, nes saugiai susipakuoti šepetėlius galėsite akimirksniu. Dizainas kalba pats už save: elegantiška juoda su rožiniu interjeru. Kaina apie 5,19 €.


Kolekcija pasirodys gegužės mėnesį.

Ankstesni įrašai:

Išbandžiau | Garnier Fresh Essentials valomasis pienelis;

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą