2016 m. gegužės 10 d., antradienis

Išbandžiau | "Bioderma Atoderm" intensyviai maitinantis dušo aliejus


"Bioderma Atoderm" intensyviai maitinantis dušo aliejus, 200ml, kaina apie 9eur be akcijų - stipraus skaidriai gelsvo atspalvio plastiko buteliukas su patogiu dozatoriumi - dešinėn pasukus atrakinama pompa, kairėn pasukus, vėl užrakinama, labai patogu.

Produktas skaidrios, gelinės tekstūros, skystas, kvapas švelnus, panašus į gėlių, neerzinantis, putoja vidutiniškai, bet pakankamai. Produkto prausiantis reikia daugiau nei įprastos dušo želė, kad turėti įprastos dušo želė putojimą.

Nors pirmosios šio dušo aliejaus apžvalgos parašytos jau vasario mėnesį, aš norėjau priemonę panaudoti kiek ilgiau ir pamainyti su kitomis prausimosi priemonėmis, kad nuodugniau įvertinčiau dušo aliejų.

Kuo ilgiau naudoju, kad ir pamainydama su kitomis, pigesnėmis, prausimosi priemonėmis, ranka vis tiesiasi būtent į šį produktą, ir tikrai pajaučiu skirtumą, kas yra naudoti "Bioderma" ir pigią dušo želė. Kūno oda taip greitai neišsausėja, praustis malonu, nes konsistensija aliejinga, bet neriebi, nestipriai putoja, tik produkto reikia nemažai, tad nėra skalsus, nesunkiai nusiplauna. Naudojant ant kempinės priemonės užtenka mažiau, naudojant tiesiai ant kūno - jos reikia daugiau. Dušo aliejų galima naudoti visai šeimai, kūnui ir veidui. Kelis kartus naudojau ir kaip veido prausiklį, tačiau man ėmė traukti veido odą, tad man veidui netinka, kūnui pats tas.


Pliusai:
Patogi pakuotė, dušo aliejus neišsausina odos, maloniai kvepia.

Minusai:
Skystas produktas, reikia nemažai priemonės prausimuisi, neskalsus, mažas buteliukas, visai šeimai jo užtektų tik kokioms porai savaičių, gali sausinti veidą.

Galutinis įvertinimas - kam leidžia kišenė, tikrai rekomenduoju, man svarbu, kad po dušo nejaučiu sausos ar šerpetojančios odos, tad produktas man pasiteisino, tikrai švelnus ir maitina kūno odą.


Gamintojo informacija:

BIOLOGINIS VEIKIMO BŪDAS

Dėl unikalios formulės, sudarytos iš augalinių biolipidų, vitamino PP ir Skin Barrier Therapy® patentuoto komplekso Atoderm Huile de douche dušo aliejus atkuria odos apsauginę funkciją ir taip apsaugo nuo išorinių dirgiklių poveikio.
Augaliniai biolipidai* iš karto atkuria apsauginį odos sluoksnį, padidina odos atsparumą ir pašalina tempimo pojūtį.
Vitaminas PP skatina odos lipidų gamybą ir dėl šio poveikio ilgam atstato odos barjerą.
Skin Barrier Therapy® patentuotas kompleksas apsaugo nuo odos sudirgimų, nes slopina bakterijų (S.aureus) prisitvirtinimą.
Natūralus patentuotas DAF kompleksas didina odos telrancijos laipsnį.

*Kokosų ir saulėgrąžų esteriai

PRODUKTO PRIVALUMAI

Drėkina 24h*
Intensyviai maitina
Švelniai valo, atkuria odos lipidinį sluoksnį ir ramina odą
Unikali šilkinė tekstūra, subtilus kvapas ir lengvas pasiskirstymas

Tinka pačiai jautriausiai odai. Oda lieka minkšta, švelni ir ilgam sudrėkinta.

Papildomas privalumas:
39% daugiau drėgmės jau po 1 mėnesio*

* Drėkinimo testas: Dermscan 2015, 28 dienos, 11 pacientų.

PRODUKTAS

Hipoalerginis
Aukšta tolerancija
Nekemša porų
Nedirgina akių
Be parabenų
Be konservantų
Be muilų
Be dažiklių

SUDĖTIS

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, LAURYL GLUCOSIDE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, FRAGRANCE (PARFUM), MANNITOL, POLYSORBATE 20, XYLITOL, LAURETH-2, RHAMNOSE, NIACINAMIDE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE. [BI 725]

Skirtas visai šeimai

*Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą