2016 m. gegužės 31 d., antradienis

Išbandžiau | "Classics" nagų lakas Nr. 123


Beveik vasaros pradžia ir skubu pristatyti vienos mėgstamiausių nagų lakų firmos laką, kuris spindi rožiniu perlu. Viršutiniam sluoksniui naudojau "Būk" greitai džiūstantį nagų laką, 11ml, apie 1.5eur - paryškina nagų lako blizgesį, jis ilgiau laikosi ant nagų ir greičiau išdžiūsta.

"Classics" nagų lakas Nr. 123, apie 0,60eur, 5ml - būtinai reikia dviejų sluoksnių nagų lako, kad bent kažkiek spalva taptų panaši į buteliuke esančią. Antrasis sluoksnis džiūsta ilgiau nei pirmasis.

Pats nagų lakas labiau blizga, nei matosi spalva, bet užsinorėjus rožinio perlamutro, tai pats tas pasirinkimas, nes ant nagų atrodo gražiai ir tvarkingai, o mažas buteliukas neapsunkintų kelionės. "Classics" nagų lakų yra ir kitų spalvų, tik nedaug, tad gaila, kad tokiai nebrangiai ir gan kokybiškai priemonei nėra spalvų pasirinkimo, bent mūsų parduotuvėse.

Šepetėlis smulkus, su nedaug šerelių, tad per nagą reikia tepti kelis kartus, tačiau taip galima nusilakuoti itin kruopščiai.

Turiu dar porą spalvų iš šios firmos, jie man patinka, nes ryškesnių lakų pigmentacija nebloga, lyginant su šia šviesiąja. Pirkti randu "Švaros prekėse".

Kaip išsilaikys nagų lakas priklauso nuo viršutinio nagų lako sluoksnio, jei be jo - lakas greičiau ims luptis.







*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą