2016 m. birželio 17 d., penktadienis

Išbandžiau | AA Natura Med 3in1 pienelis ir makiažo valiklis su hialurono rūgštimi


Šis produktas tikrai nusipelnė atskiro įrašo, nes šio pienelio esu sunaudojusi ne vieną ir ne du buteliukus, tad noriu ir Jums, merginos, parekomenduoti gerą produktą, neišleidžiant daug pinigų. Ypač, jei mėgstate makiažą nusivalyti pienelio tipo priemone.

AA Natura Med 3in1 pienelis ir makiažo valiklis su hialurono rūgštimi, 250ml, kaina apie 3,49eur, tikrai būna "Eurokos" - pakuotė stabilaus, bet ties viduriu nesunkiai spaudžiamo balto plastiko, atkemšamu dangteliu. Produktas baltos spalvos, skystokos konsistencijos, tekstūra nėra riebi, labiau palieka drėkinantį pojūtį, švelnus kaip kremas, kvepia neerzinančiai, bet specifiškai.

Apie šį produktą esu rašiusi 2014 metų lapkričio pabaigtukuose , ir į ką noriu pirmiausiai atkreipti dėmesį, kad parduotuvėse yra gamintojo atnaujinta pakuotė bei produkto formulė. Informacija apie produktą anksčiau buvo išpurškiama dažais ant pakuotės, tačiau tai buvo labai nepatogu, drėgnais pirštais palietus, raidės likdavo ant pirštų, galėdavo nukeliauti ir ant veido. O dabar ant buteliuko atsirado informatyvūs ir visiškai neteplūs lipdukai. Tai pats geriausias gamintojų sprendimas. Taip pat atkreipiau dėmesį, kad pasikeitė ir veiklioji medžiaga - vietoj paprastosios akišvietės ekstrakto atsirado hialurono rūgštis, džiugina, kad vis tobulinama esamo produkto sudėtis, kad sukurtų mums tobulą produktą.

Produkto ingredientai bei pakuotės patogumas nėra tiek reikšmingi, kaip vienas svarbiausių dalykų valant akių makiažą - kad produktas nedirgintų akių. O ši priemonė ir yra skirta jautriai bei alergiškai odai, tad jokių dirginimų, net ir patekus produktui į akis, aš nepatyriau, tad tai tikrai džiugina ir prie produkto norisi sugrįžti su malonumu.

Pliusai : nedirgina akių, skirta jautriai ir alergiškai odai, sudėtyje - hialurono rūgštis, neerzinantis kvapas, gamintojai patobulino priemonę bei atnaujino dizainą.

Minusai : reikėtų patobulinti kamštelį dar patogesniam produkto išgavimui iš buteliuko, nenuvalys vandeniui atsparaus makiažo.

Džiugu, kad gamintojai nestovi vietoje ir savo produktą tobulina, atsižvelgdami į vartotojų norus bei poreikius. O aš šį produktą į savo pirkinių krepšelį įsimesiu tikrai ne kartą. Tai priemonė, kuria tikrai galiu pasitikėti.

Gamintojo informacija ir pienelio sudėtis

Produkto konsistencija

Atkemšamas dangtelis - nesudėtinga atidaryti, tačiau uždarytas laikosi stabiliai

*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą