2016 m. birželio 18 d., šeštadienis

Riboto leidimo Essence kolekcija “Bloggers’ Beauty Secrets“


Kolekcija jau greitai bus parduotuvėse.

Mano mėgstamiausia grožio priemonė yra… Didžiausia ir super geidžiamiausia paslaptis: kokias priemones labiausiai mėgsta tinklaraštininkės ir mados sekėjos, ir kodėl? "Essence" dirbo su keturiomis iš jų, tam, kad sukurtų išskirtinio leidimo kolekciją „Bloggers‘ Beauty Secrets“, kuri pasiūlys daugybę grožio talentų nuo 2016 metų birželio mėnesio.
~Diana zur Löwen iš „Dfashion“ sukūrė tikrą visų galų meistrą su jos „Touch up to go!“ palete.
~Palmira iš „Beautypalmira“ didžiausią dėmesį skyrė akims su jos „Vintage Rose“ palete.
~Su „Shape&Shadows“, Merė Oliver iš „Strikeapose“ pristato kontūravimo paletę skirtą akims ir antakiams, laikantis paskutinių tendencijų.
~Serena Verbon iš „Beautylab“ garantuoja wow įvaizdį ir stulbinantį akių makiažą vasarai su jos „The Glow must go on“ palete.
Viršūnė, tinklaraštininkės atskleidžia savo mėgstamiausias grožio gudrybes, bet tyliai, jos turi likti paslaptyje.
Tobula pora: tinklaraštininkės ir "Essence"!
„Touch up to go!“ paletė „viskas viename“ + nagų lakas pagal Dianą zur Löwen. Viskas viename!
Dianos „Touch up to go!“ paletė yra absoliutus visų galų meistras ir idealiai tinka panelėms, kurios mėgsta turėti visas reikalingiausias grožio priemones vienu metu. Trys akių šešėliai, tokie kaip šviesiai violetinis, rudas ir nude, dviejų atspalvių skaistalai ir lūpas tausojantis balzamas – tobuli kompanionai, suteiksiantys gaivią išvaizdą bet kuriuo metu. Priemonės gali būti maišomos – skaistalai ir balzamas sukurs lūpų blizgesį akimirksniu! Paletėje rasite ir mažą dvigubą aplikatorių, kuris pravers keliaujant. Tobulas derinys: nagų lakas su nuostabiu pusiau matiniu efektu. „Viskas viename“ paletė „01 Touch up to go!“, kaina apie 5.49 €, nagų lakas „01 Be happy + smile“, kaina apie 1,99 €.

Diana zur Löwen - "dfashion", turinti 466,000 prenumeruotojų „Youtube“ ir 300,000 „Instagram“, Diana prižiūri du ypatingai sėkmingus kanalus. Jos „Youtube“ filmukuose pasakojama viskas apie grožį, madą, maistą ir gyvenimo būdo tendencijas. Ji dalina naudingus makiažo ir stiliaus patarimus, padeda žmonėms su sudaužytomis širdimis bei turi daugybę įdomių idėjų. Ji yra energijos šaltinis su labai mielu charakteriu. Ji dažnai būna ne namuose ir keliauja, todėl jai reikia praktiškų, tačiau unikalių priemonių.
Dianos kanalai: Youtube , Instagram .
„Vintage Rose“ akių paletė + nagų lakas pagal Palmirą. Rožinis grožis!
 „Vintage Rose“ paletė pagal Palmirą siūlo spindinčios baltos, švelnios rožinės ir šiltos rudos atspalvio akių šešėlius. Akių pravedimas ir šviesą atspindinti pudra papildo rinkinį išskirtiniam akių makiažui sukurti – ši Berlyno gražuolė linkusi kurti unikalų akių makiažą! Akių šešėliai, pravedimas ir šviesą atspindinti pudra gali būti naudojami su integruotu dvigubu aplikatoriumu, o metališkas, rožinio aukso nagų lakas užbaigs tavo įvaizdį. „Vintage Rose“ akių paletė „02 Vintage Rose”, kaina apie 5.49 €, nagų lakas „02 Hello beautiful!“, kaina apie 1,99 €.

Palmira - "Beautypalmira.de". Palmira buvo "Essence" tinklaraštininke nuo pat pradžių, ji turi 489,000 sekėjų „Facebook“ ir 21,000 „Instagram“. Ji visada pristato makiažo naujienas iš madingojo Berlyno miesto, o neseniai pradėjo kurti ir pamokėles „Youtube“. Ji išgarsėjo dėl savo neįtikėtino grožio, tobulų akių makiažo stilių ir kosmetikos priemonių apžvalgų. Laisvalaikiu taip pat dirba visažiste.
Palmiros kanalai: Beautypalmira,  Instagram,  Youtube .

„Shape&Shadows“ akių kontūravimo paletė + nagų lakas pagal Merę. Dėmesys akims.
Merė teikia pirmenybę madingo akių makiažo stiliui ir įspūdingų antakių deriniui – todėl „Shape&Shadows“ paletė tobulai papildys kosmetines! Akių kontūravimo paletė atitinka kontūravimo madas akims ir siūlo akių šešėlius, antakių pudrą, šviesą atspindinčią pudrą, taip pat antakių vašką, kuris gali būti naudojamas kaip pagrindas antakių pudrai išlaikant trokštamą formą. Paletėje rasite aplikatorių pudrai ar antakių šukavimui. Nagų lakas yra madingo „purvo“ atspalvio su matiniu efektu, jis užbaigs jūsų įvaizdį. „Shape&Shadows“ akių kontūravimo paletė „03 Shape&Shadows“, kaina apie 5.49 €,  nagų lakas „03 All Eyes on me“, kaina apie 1,99 €.

Merė - "strikeapose.co.uk". 4,800 prenumeratorių „Youtube“ ir 2,500 „Instagram“ seka Merės artistišką talentą, kuris yra įkvėptas jos pačios animacijos, filmų ir grafinio dizaino kompanijos. Ši gražuolė iš Anglijos labai mėgsta nagų dailę bei myli grožį ir madą. Ji kuria ir dalinasi apžvalgomis apie makiažą ir gyvenimo būdo tendencijas savo tinklaraštyje ir „Youtube“ kanale, dar kartą pademonstruodama tobulą intuiciją naujausioms tendencijoms.
Merės kanalai: Strikeapose, Instagram, Youtube .


„The Glow must go on“ bronzanto ir šviesą atspindinčios pudros paletė + nagų lakas pagal Sereną. Spindėk ryškiai!
Su jos „The Glow must go on“, Serena garantuoja švytintį įvaizdį kiekvienai! Trys skirtingi šiltų atspalvių bronzantai gali būti naudojami atskirai ar kombinuojami gaiviai išvaizdai sukurti. Taip pat čia rasite dviejų atspalvių akių šešėlius akių makiažui su spindesiu. Šviesą atspindinti pudra pabrėžia gražiausius veido bruožus, ją lengva naudoti ir išsklaidyti su mažyčiu šepetėliu – kaip ir bronzantą. Ryškios turkio spalvos nagų lakas suteiks tau vasaros nuotaikos. Bronzanto ir šviesą atspindinčios pudros paletė „04 The Glow must go on“, kaina apie 5,49 €, nagų lakas „04 Shine Bright“, kaina apie 1,99 €.

Serena - "Beautylab.nl". Serena įkvepia 165,000 prenumeratorių „Youtube“ ir 87,000 sekėjų „Instagram“. Linksma olandų kilmės mergina su Indonezijos šaknimis visada šypsosi ir gali pasiūlyti daugybę grožio patarimų. Ji pasakoja apie grožį, madą ir gyvenimo būdo tendencijas. Serena leidžia savo sekėjams prisijungti prie jos kelionių, bei turi skonį išskirtiniams dalykams.
Serenos kanalai: Beautylab, Youtube, Instagram .

Mano nuomonė : labiausiai norėčiau išbandyti Dianos bei Serenos nagų lakųs, labai mėgstu šias spalvas, tiesa rožine puošiuosi kiek dažniau nei melsva. Dar mielai priglausčiau ir "Vintage Rose" paletę, smalsu ar ji išties pakankkamai pigmentuota.

Jau turinčios šios kolekcijos produktų palikite atsiliepimus apie juos :)

3 komentarai:

  1. Kadangi netrukus prasidės mano visažistės kursai, tai jau laikas apsirūpinti reikiama kosmetika. Šios dar neteko išbandyti, todėl nekantrauju nusipirkti. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kadangi netrukus prasidės mano visažistės kursai, tai jau laikas apsirūpinti reikiama kosmetika. Šios dar neteko išbandyti, todėl nekantrauju nusipirkti. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mačiau parduotuvėje šią kolekciją, tačiau nei vieno produkto taip ir neįsigijau :) Ką konkrečiai teko įsigyti? :)

      Panaikinti