2016 m. rugpjūčio 14 d., sekmadienis

Išbandžiau | Dove Pure Care Dry Oil kondicionierius


"Dove Pure Care Dry Oil" kondicionierius, 250ml, 5.29eur - pakuotė lankstaus plastiko, geltonu atkemšamu kamšteliu. Pakuotę galima pastatyti ant kamštelio, tad produkto likutis nutekės ir likučių kratyti nereikės. Priemonės konsistencija skystoka, o spalva primena sviestą. Kvapas malonus, salsvas ir prabangus.

Mano nuomonė:
Kondicionierių naudoti patogu, o jo poveikis po plovimo tikrai juntamas ir bent tam kartui plaukų būklė pagerėja - tampa švelnūs it šilkiniai, malonu liesti, maloniai kvepia, tačiau ilgalaikio poveikio kondicionierius tikrai nesukels. O dar ir sudėtis ne itin draugiška galvos odai, tad ilgiau panaudojus galima sulaukti ir galvos odos problemų...

Tiesa, ant plaukų šaknų produkto geriau netepti, nes gali jas padaryti riebias, dėl ko būsime nepatenkintos plaukų išvaizda ir teks greičiau plaukus plauti. Aš kondicionierių dėjau tik nuo plaukų vidurio galiukų link, tad išvengdavau plaukų šaknų riebalavimosi, nes gavau pamoką ant savęs, kad šis kondicionierius ant plaukų šaknų nėra labai gerai..

Pliusai:

Malonus priemonės kvapas, maitina sausus plaukų galiukus, patogi pakuotė, kondicionierius skalsus - užtenka nedaug priemonės naudojimui.

Minusai:

Didoka kaina, gali riebinti plaukus, trumpalaikis poveikis, ne itin gera sudėtis.

Ar rekomenduočiau? Turinčioms jautrią galvos odą manau nerekomenduočiau, bet visoms kitoms, kurioms įdomios naujovės - tikrai taip.

Ar pirkčiau dar kartą? Ne. Didoka kaina, poveikis trumpalaikis. Už mažesnę kainą yra neblogų rusiškų "Babuška agafija" kaukių, tad mieliau rinkčiausi jas, kurios ir sudėtimi draugiškesnės galvos odai.

Kosmetikos DNR informacija

Gamintojo aprašymas:


Kondiconieriaus sudėtis:


Priemonės konsistencija:


Su Dove Pure Care Dry Oil maitinamuoju plaukų aliejumi susipažinti galite šiame įraše.

*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

2 komentarai:

  1. Norėjau paklausti, ar kondicionierius sausiems plaukams tinka turint pleiskanų? Na nes šampūnas nuo pleiskanų tinka turintiems sausą odą ir vice versa :) Tai galvoju, ar rizikuoti su kondicionieriumi - na nes iš kitos pusės - tai dar viena priemonė, kurią papildomai uždedi, o kai ir taip yra problematiška oda, tai gal nereiktų persistengti..?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveika, jei yra pleiskanų, aš rinkčiausi priemones skirtas pleiskanojančiai galvos odai ir nerizikuočiau tepti net šį "Dove" kondicionierių. Iš tikrųjų, geriausia surasti priežastį nuo ko atsiranda pleiskanos, nes su plaukų priežiūros priemonėmis galima iššaukti dar didesnį galvos odos pleiskanojimą.

      Panaikinti