2016 m. rugpjūčio 28 d., sekmadienis

Liepos/rugpjūčio pabaigtukai / empties 2016

Beveik baigėsi šilumos šykštėjusi vasara, o aš šį kartą parodysiu nuo tinklaraščio neatsiejamą įrašą apie dviejų mėnesių išnaudotus produktus su apžvalgomis.


"Himalaya Herbals Complete Care", 10g, mėginukas - jau esu naudojusi šios pačios pastos mėginuką, lyg ir patiktų, bet kvapas kiek bjaurokas tapo ir pati konsistencija atrodo it molis. Pasta tikrai nėra bloga, bet man kažkodėl šįkart ji neįtiko.
Rūšiavimas - plastikas.

"Adidas Relax" drėkinamoji dušo želė, gėlių kvapo, 8ml, mėginukas -  labai malonaus aromato ir atpalaiduojanti, kiek drėkina nespėjau pajusti, per mažas mėginukas :)
Rūšiavimas - plastikas, kombinuota pakuotė - plastikas, aliuminis.

"Rasa Beauty Drop" paakių kremas, 15ml, apie 9eur - kokybiškas drėkinantis kremas su dozatoriumi, labai patogu naudoti ir higieniška. Tikrai rekomenduoju, Apie jį daugiau paskaityti galite mano apžvalgoje.
Rūšiavimas - plastikas, 5PP.


 "Cleanic Soft and Comfort" kosmetiniai diskeliai, 133vnt, apie 1,5eur - pamėgti diskeliai makiažui valyti, geresnių net neieškau.
Rūšiavimas - plastikas, LDPE, be raištelių.

"Dove Pure Care Dry Oil" kondicionierius, 250ml, kaina apie 5,29eur - patiko, tačiau kaina didoka. Ir riebina plaukus, jei padaugini produkto. Platesnė apžvalga šiame įraše.
Rūšiavimas - plastikas.

"Ecodenta" daugiafunkcinis burnos skalavimo skystis su šalavijų, alavijų ekstraktais ir mėtų aliejumi, 480ml, kaina apie 2,59eur - malonaus kvapo, gaivinantis burnos ertmę, didesnio poveikio nepajutau. Ar pirksiu dar kartą - abejoju.
Rūšiavimas - plastikas, 1PET.


"Iwostin Purritin Night Care" kremas nuo spuogų, 75ml, apie 10eur - dabar produktas perleistas naujesnėse pakuotėse po 40 ml, su..ta pačia kaina... Šiaip išties geras ir kokybiškas produktas nuo spuogų. Tikrai rekomenduoju. Bet jei nepatinka arbatmedžių kvapas, tai kažin ar patiks kremas, nebent nesate jautrus kvapams. Šį kremą naudodavau tik ant spuogelių, viso veido netepdavau, tad man skalsiai naudojosi ir tenka išmesti pakuotę su puse jos turinio.
Rūšiavimas - mesiu į buitines, nes pakuotė nėra tuščia.

"Scyn Single Bronzer" mango kvapo losjonas su bronzantu, 125ml, apie 10eur - pirkau deginimuisi soliariume, o dabar nebevaikštau ir jau senokai priemonė pas mane stovi, tad manau, kad reikia mesti lauk. Produktas skalsus, skystokas, tad jo daug nereikia, įsigeria į odą. Tik po soliariumo kvapas nelabai malonus lieka ir šiaip po soliariumų net be kremų kvapas kaip keptos mėsos lieka... Kvaila buvau, kad ėjau skrudintis. Dabar taip nebedaryčiau :D
Rūšiavimas - mesiu į buitines, nes pakuotė nėra tuščia.


"Beauty Formulas" sausas plaukų šampūnas, 150ml, kaina apie  2,60eur - metu beveik pilną pakuotę, nepatiko produkto veikimas ir balta dulksna plaukuose. Plačiau galite paskaityti čia.
Rūšiavimas - mesiu į buitines, nes pakuotė nėra tuščia.

"Nivea Invisible For Black and White" antiperspirantas, 50ml, apie 3eur, su akcija būna pigiau - nebe suskaičiuočiau, kiek esu sunaudojusi būtent šios priemonės, kad ir su aliuminio druskomis, tačiau kol kas geresnio varianto, saugančio nuo prakaito, neradau. Galbūt kažką galėtumėte parekomenduoti, kas yra veiksminga ir neturi aliuminio druskų ir alkoholio?
Rūšiavimas - buitinės.


"Schwarzkopf Gliss Kur Oil Nutritive" balzamas plaukams su 8 aliejais ir keratinu, 200ml, kaina apie 3-4eur - labai nepatiko priemonės išspaudimas iš pakuotės, nes produktas tirštas, o pakuotė ne itin lanksti, tad teko iš visų jėgų spausti buteliuką, kad iškratyti likučius. O pats poveikis taip pat neįspūdingas - plaukams buvo maža maitinimo, likdavo sausoki. Su "Dove" geltonąja kauke nepalyginama.
Rūšiavimas - plastikas.

"Blanx" dantų pasta intensyviai šalinanti dėmes su bambuko mikro milteliais ir islandine kerpena, 75ml, kaina apie 6eur - palyginus su kažkada naudota balinančiaja "Blanx" pasta, tai šioji man įspūdžio nepadarė ir dantys baltesni ar šviesesni netapo. Nors ir maniau, kad naudodama rūkaliams skirtą pasta, pati tokia nebūdama, sulauksiu mega-giga rezultato. Deja. Bet balinančia pastą tikrai rekomenduoju. Tik nereikia naudoti per dažnai, kad dantys netaptų jautrūs.
Rūšiavimas - plastikas.


"Cleanic Natural Beauty" kosmetiniai medvilniniai vatos diskeliai, 120vnt, kaina apie 1,50eur - dar viena pakuotė vatos diskelių, kiek kitokių, bet net nepasakyčiau kuo besiskiriančių. Tik įpakavimu.
Rūšiavimas - plastikas, 4LDPE, be raištelių.

"Cleanic" kosmetiniai pagaliukai, 100vnt, 2 pakuotės, kaina apie 0,80eur - šį kartą pasitaikė pagaliukų, nuo kurių lengvai nusimaudavo vata, tad reikia atsargiai su tokiais dalykais. Buvau atradusi patogesnius krapštukus, tik nebežinau kokios firmos.
Rūšiavimas - plastikas, 4LDPE.

Ankstesni pabaigtukų įrašai:

Birželio pabaigtukai / empties 2016 ;
Gegužės pabaigtukai / empties 2016 ;
Kovo - balandžio pabaigtukai / empties 2016 ;
Vasario pabaigtukai/empties 2016 .

*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą