2016 m. rugsėjo 4 d., sekmadienis

Išbandžiau | "Margarita ekologiška" veido drėkiklis su linų ekstraktu


"Margarita ekologiška" veido drėkiklis su linų ekstraktu, 150ml, 2,89eur - buteliukas stangraus plastiko su skaidriu atkemšamu kamšteliu, pakuotėje įtaisytas dozatorius, su kuriuo patogu purkšti drėkiklį. Pats produktas skystas it vandenėlis, itin kvepia rožėmis, bespalvis, lengvai susigeria į odą. Per daug papurškus galima lengvai įtapšnoti, kad greičiau susigertų.

Gamintojo informacija:

Švelnaus rožių kvapo ekologiškas drėkiklis su linų ekstraktu tonizuoja ir drėkina pavargusią bei išsausėjusią veido, kaklo ir iškirptės odą. Šis gaminys palaiko natūralią odos drėgmės pusiausvyrą, todėl tinka naudoti tiek vasarą, tiek žiemą, kai odą vargina šildomų patalpų oras.
Naudojimas. Rekomenduojama odą drėkinti kelis kartus per dieną. Galima purkšti ant makiažo. Saugoti, kad drėkiklio nepatektų į akis.
Mano nuomonė:

Veido drėkiklį naudoju jau keli metai ir kažkaip keista buvo pagalvojus, kad atskiro įrašo šis produktas pas mane neturi, tad taisau padėtį, nes lietuviškas gaminys tikrai vertas dėmesio.
Šią priemonę naudoti pradėjau dar tada, kai buvo bumas įvairių purškiamų drėkiklių veidui ir jį tebenaudoju iki šiol, nes išties vasarą, žiemą, bet kuriuo metų laiku jis praverčia, net tada, kai tingisi tepti veido kremą, papurkšdavau kelis kartus ir vis ramiau, kad veidas gaus bent kažkiek rūpesčio bei drėgmės. Labiausiai purškiklio naudą pajaučiau vasarą, kuomet atvėsinus priemonę 10-15min šaldytuve buvo malonu purkštis kaitros metu ne tik veidą, bet ir kūną - tokia nepaprastai gaivinanti bei drėkinanti ši dulksna buvo ir tebėra , žinoma :)
Kaip dažniausiai naudoju? Kai esu nepasidažiusi, dienos metu vis papurškiu veidą, atgaivinu ir duodu drėgmės (ant tušo nerizikuoju purkšti, visgi vandeniui neatsparus tušas gali greitai pradėti teptis ar net nubėgti). Vakaro rutinos metu, kai nusivaliusi makiažą su pieneliu, paskui su miceliniu vandeniu, veidą atgaivinu drėkikliu, o vėliau tepu kremą.
Kas nepripratę, tai purškimo srovė ant veido kiek išgąsdina, nes dozatorius smarkiai purškia, tad prie to reikia priprasti.
Smulkmena: sunaudojus drėkiklį, buteliuką su dozatoriumi galima atsukti, išsiplauti ir naudoti savoms reikmėms.

Pliusai:

Patogus dozatorius ir buteliukas, malonus priemonės aromatas, lengva naudoti, drėkinanti bei gaivinanti priemonė.

Minusai:

Gali greičiau sugesti dėl sudėtyje esančių natūralių ingredientų; nors ir nurodoma, kad galima purkšti ant makiažo, aš to nepatarčiau daryti, nes nejučia galima per daug užpurkšti drėkiklio ir makiažas susigadins.

Ar rekomenduočiau? Taip.

Ar pirkčiau dar kartą? Taip.



Sudėtis:



Purkšti priemonę su dozatoriumi itin patogu:


*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą