2016 m. rugsėjo 25 d., sekmadienis

Youtube kanalai, kuriuos seku. I dalis - kanalai anglų kalba

Sveiki, mielieji. Pradedu naują straipsnelių ciklą apie mano sekamus "Youtube" kanalus, kuriuos galiu rekomenduoti. Pirmoji dalis bus apie youtuberius, kuriančius anglų kalba - savo originalo kalba arba lietuvaitės, siekiančios platesnių žiūrovų masių. Tikiuosi, kad atrasite kažką naujo :)

Pati pirmoji mergina, kurios video pradėjau sekti "Youtube" erdvėje - Ingrid Nilsen. Grožis, mada, aprangos derinukai, makiažas, naudingi patarimai. Paprasta, nuoširdi ir draugiška mergina, kurios video man patinka. Iš kitos Atlanto pusės įdomu sužinoti, kokius kosmetikos produktus naudoja ir kuo gyvena amerikietės.



LEAF seku, nes video trumpi ir merginos pasidalina visai neblogais patarimais, susijusiais su maisto gaminimu, grožiu, sveika gyvensena, sportu.


Nesitikėjau, kad "Youtube" galima rasti ir mini animacijos, tad suradusi šį serialą Simon's Cat iškart ėmiau sekti, nes išties būna juokingų epizodų :)


Kartais man pasitaiko neskaitadienių, tad šis kanalas puikiai pamotyvuoja skaityti, nes kiti sugeba perskaityti itin daug. Booksandquils kanalą rekomenduoju tiems, kam patinka knygos, apžvalgos, taip pat autorė pasidalina ir kelionių įspūdžiais. Dar ką labai mėgstu, tai Book haul, kuo ji ir dalinasi, kas mėnesį.


Latvės kanalas Dana Sky anglų kalba įdomus kosmetikos apžvalgomis, vlogais.


Turbūt nėra nei vieno, kuris naršydamas "Youtube" ir žiūrėdamas video, nežinotų Chanelette vardo. Mergina gyvena Klaipėdoje ir kuria anglų kalba, turi itin daug sekėjų iš viso pasaulio. Ji dalinasi kosmetikos apžvalgomis, dažnai kuria dienos vlogus, rengia knygų haul, papasakoja apie skaitytas knygas, veido priežiūros rutiną, rūbų pirkinių video ir t.t.


Anglijoje gyvenanti lietuvaitė ZydreZi yra vizažistė ir kuria puikius makiažo pamokėlių filmukus, pasakoja apie pirkinius, daro dienos vlogus. Kartais padaro filmukus ir lietuvių kalba.


Dar viena lietuvaitė, tik jau gyvenanti berods Ispanijoje, taip pat kuria makiažo filmukus, rodo įdomius vlogus iš kelionių equualbus.


Paskutinioji mano sekama lietuvaitė gyvena Honkonge, ir turi du kanalus, šįkart pristatau kuriamą anglų kalba Renata's Vlogs. Šiame kanale klausimų/atsakymų video, vlogai, apžvalgos. Tačiau autorė labiausiai susikoncentravusi į kitą kuriamą kanalą lietuvių kalba.



Šiam kartui tiek, dar tikrai nemažai kuo turiu su Jumis pasidalinti :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą