2016 m. spalio 2 d., sekmadienis

Rugsėjo pabaigtukai/empties 2016

Sveiki, mielieji. Šį mėnesį nedaug produktų pabaigiau, tačiau beveik visi produktai yra mano mėgstami ir dažnai naudojami. Taip pat yra ir sunaudotų pirmą kartą. Kviečiu skaityti toliau  :)


"Loreal Elvital color vive" plaukų šampūnas dažytiems plaukams, 250 ml, kaina apie 3eur - naudoju nežinau kelintą pakuotę, tačiau šiuo metu pereinu prie natūralesnių priemonių tiek plaukams, tiek kūnui, tad šį šampūną naudojau be jokio pasitenkinimo. Priemonė gausiai putoja net ir su lašeliu delne. Šampūnas neblogas, tik šiuo metu mūsų keliai kiek prasiskiria dėl nesutampančio požiūrio :D
Rūšiavimas - plastikas, HDPE.
"AA Natura Med" pienelis ir makiažo valiklis 3 in 1, 250 ml, kaina iki 4 eur - jei mėgsti pienelio konsistencijos makiažo valiklį, tai tiesiog prialai išbandyti šią priemonę. Pati geriausia ir mėgstamiausia man, nealergizuoja ir puikiai nuvalo tušą, darbą atlieka greitai, nereikia daug braukti per blakstienas. Apie makiažo pienelį išsamiai esu aprašiusi šiame įraše.
Rūšiavimas - plastikas, 5PP.

"Dove" Deeply nourishing dušo želė, 250 ml, kaina apie 4eur - malonumas praustis su šia priemone, tačiau minusai nusvėrė visus nedidelius pliusus. Kokie jie, galite perskaityti čia.Rūšiavimas - plastikas, HDPE.


"Rimmel Scandaleyes" itin juodas blakstienų tušas, 12ml, kaina apie 5 eur - vienas mėgstamiausių tušų, tačiau pradėjo veltis gumuliukais, tirštai dažyti, tad tenka atsiskveikinti su šia pkauote. Tušą tikrai rekomenduoju, kaip kokybišką už nedidelę kainą.
Rūšiavimas - buitinės.

"Versace Bright Crystal Absolu", 10ml - man tokie nerealūs šie kvepalai, jau kelintą kartą buteliuką atidarau ir pauostau, tiesiog nerealiai malonus aromatas. Šis mini buteliukas taip pat kaip meno kūrinys, kuris vertas atskiro dėmesio. Tikslios kainos nepasakysiu, nes buteliukas yra iš šio rinkinio.
Rūšiavimas - stiklas.

"Būk Olive & Shea Butter" lūpų balzamas - pastebėjau, kad kuo dažniau tepu, tuo dažniau man norisi jį tepti, nes išdžiūsta lupos, nežinau ar čia balzamo sudėtis kalta, ar tiesiog tai sutapimas. Kol kas jį kartoti neplanuoju. Pakeičiau "Neutrogena" su geltonomis uogomis.
Rūšiavimas - plastikas.

"Deo Life Propol Medi", 50g, laimėta FB konkurse - pirmą kartą naudojau korėjietišką dantų pastą ir man beprotiškai patiko. Pati pasta skaidrios su gelsvu atspalviu želė konsistencijos, kvepia apelsinais, tiesiog nuostabiai nuvalydavo apnašas, duodavo neįkyrų ir gaivų burnos kvapą. Mėginau ieškoti lietuviškame internete pirkti būtent šios pastos, tačiau neradau, labai gaila, nes tikrai rekomenduojamas produktas. Mielai kartočiau dar ir dar. Po šios dantų pastos mano pamėgtoji "Colgate" atrodo kaip prastas gaminys :D
Rūšiavimas - plastikas, 5PP.


"Essem Hair Studio" juodi ir rudi antakių dažai, apie 3eur viena pakuotė - beveik 4 metai naudojami dažai kol kas nenuvylė, tad naudoju ir toliau, nepertaukiamai, kai tik pradeda šviesėti antakiai ir nusiplauna spalva. Būtina dažyti bent kas tris savaites tikrai, netgi kas dvi, jei norisi ryškaus rezultato.
Rūšiavimas - plastikas, popierius.

*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą