2016 m. spalio 21 d., penktadienis

Youtube kanalai, kuriuos seku. III dalis - įdomios ir įkvepiančios merginos

Pamėgusiems mano įrašus Youtube tema, šiandien dalinuosi trečia įrašų serijos dalimi - apie įdomias ir įkvepiančias merginas, kurių video motyvuoja siekti daugiau nei mums atrodo, kad galime ar tiesiog pamilti save tokias, kokios esame.

Ši mergina optimizmo bomba, kad ir ką jai teko gyvenime išgyventi, ji neužsidaro savo kiaute, bet stengiasi tobulėti, sportuoti, yra veganė, turi išgelbėtą iš veisyklų šuniuką. Renata Goodley rodo savo kasdienybę, vlogus, receptus bei kalba motyvuojančiomis temomis. Labai rekomenduoju jos dar neatradusiems.


Justina Klev kanalas taip pat įkvepia. Ji dalinasi makiažo filmukais, patarimais, anksčiau keldavo ir vlogus, pernai metais dalinosi vlogmas filmukais su kalėdinėmis idėjomis. Taip pat prieš metus laiko kūrė filmukus ir savo receptų kanalui, dar dabar galima į jį užklysti ir gaminti :)


Eglė augina du vaikučius ir savo video filmukuose dalinasi savo šeimos kasdienybe, kelionėmis su visa šeima. Užkrečia optimizmu ir gražiu vaikučių auklėjimu.




EvelinaBrashke filmukai suretėjo, tačiau visada smagu užklysti į jos kanalą ir kartu pasjuokti ar tiesiog pažiūrėti vlogus.



MŪZA įkvepia savo optimizmu, kasdienybės vlogais, filmukais iš renginių bei makiažo patarimais.


Dar vienos mamytės kanalas Migle Leviniene - dalinasi receptais, grožio patarimais ir motyvuojančiais filmukais.


Greta Gedutyte kanalą atradau visai netyčia, ir man patiko, kad mergina pasakoja apie savo gyvenimą Turkijoje, netgi apie islamą. Ji dalinasi vlogais, nuoširdžiais pastebėjimais.


Paskutinė mano rekomendacija apie kanalą, kuriame galime rasti kiek kitokio įkvėpimo - kaip geriau planuoti bei dekoruoti savo planuotę, taip pat autorė dalinasi ir kosmetikos pirkiniais. Miss Blizgute .


Laukite ketvirtosios dalies apie merginas, kurios kuria filmukus makiažo tematika.

Youtube kanalai, kuriuos seku. I dalis - kanalai anglų kalba ;

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą