2016 m. lapkričio 24 d., ketvirtadienis

Riboto leidimo "Essence" kolekcija "The little x-mas factory"



Mielas Kalėdų Seneli!
"Essence" sulaukė kalėdinio norų sąrašo ir kalėdų senelio elfai kruopščiai darbuojasi ruošdami jums tobulą staigmeną. Rezultatas: naujoji išskirtinė kolekcija „The little x-mas factory“, kurią parduotuvėse rasite nuo 2016 metų gruodžio, išpildys visas jūsų svajones. Klasikinės spalvos, tokios kaip auksinė ar pušies žalumo sumaišyta su šalta rožine. Absoliutus X-MUST yra akių šešėlių paletė ir du kalėdiškai kvepiantys rankų kremai. Sezoniški linkėjimai nuo "Essence"!


Akių šešėlių paletė. Tirpstantis! 
Akių šešėlių paletė su penkiomis blizgiomis spalvomis sukurs pribloškiantį makiažo stilių. Mieli varveklių įspaudai taip pat ištirpdys tavo širdį. Parduotuvėse rasite „01 north pole express delivery”. Kaina apie 4,49 €.


Skystas auksinis akių pravedimas. Auksinis amžius. 
Skystas akių pravedimas su ilgu aplikatoriumi sukurs pritrenkiantį auksinį įvaizdį. Parduotuvėse rasite „01 ho-ho-ho”. Kaina apie 3,09 €.


Lūpų balzamas su spalva. Po amalu! 
Lūpų balzamas su spalva padengs lūpas nuostabia ryškiai rožine spalva. Parduotuvėse rasite „01 all i want for x-mas is you”. Kaina apie 3,39 €.


Maskuoklis. Elfiškas grožis! 
Elfo išvaizdą susikurti labai paprasta su šiuo maskuokliu. Permatoma šerdis paslėps netobulumus, o nude atspalvis užmaskuos išsiplėtusias poras. Parduotuvėse rasite „01 elf-approved!”. Kaina apie 3,09 €.
Kontūravimo paletė. Nuostabus veidas. 
Paletę sudaro tamsi spalva šešėliavimui ir šviesą atspindintis atspalvis, kuris paryškins veido bruožus. Ant priemonės įspaustas mielas dovaninis kaspinas. Parduotuvėse rasite „01 elf yourself!”. Kaina apie 3,79 €.
Nagų lagas Kalėdinės spalvos.
Auksinė su folijos efektu, balta su švelniu blizgesiu kaip ir rožinio bei pušies žalumo be jokio efekto yra kalėdų senelio mėgstamiausios. Parduotuvėse rasite „01 i still believe in santa claus“, „02 let´s take an elfie“, „03 santa baby“ ir „04 meet me under the mistletoe“. Kaina apie 1,99 €.


Prabangūs nagų lipdukai. Bling-bling! 
Lipdukai sukurs aukso grynuolį ant tavo nago paviršiaus ir jie atrodys kaip tikri brangakmeniai! Parduotuvėse rasite „01 santa´s back in town“. Kaina apie 1,39 €.

Itin maitinantys mini rankų kremai. Skanus rūpestis.
Du rankų kremai su vanilės ir sausainukų kvapais yra patogioje mini pakuotėje. Jie pamaitins tavo rankas ir tikrai pravers ruošiantis Kalėdoms. Parduotuvėse rasite „01 holiday hugs…“ ir „02 …and mistletoe kisses“. Kaina apie 1,69 €.

Tualetinis vanduo. Kvepia Kalėdomis. 
Šiltas, saldus kvapas primena žiemiškai jaukią atmosferą ir nuostabiai dekoruotą kalėdinę mugę. Šokoladas su spanguolėmis ir viršutine nektarinų nata, vanile ir kvapiaja tongapupe kaip pagrindinėmis natomis. Šiuos charakteringus ingredientus rasite tualetiniame vandenyje. Parduotuvėse rasite 30ml pakuotę, „01 it´s magic“. Kaina apie 5,49 €.


Labiausiai dėmesį patraukė rankų kremai, akių šešėlių paletė ir nagų lakai. Bus įdomu pamatyti realybėje naująją kolekciją.

1 komentaras:

  1. na įdomiai labai ruošiatės, tikiuosi kiekvienais metais ir dovanų zona būna užpildyta fainom reikmėm, skaniais kvepalais iš ziuzi.lt ir kitais dalykėliais:)

    AtsakytiPanaikinti