2017 m. sausio 6 d., penktadienis

Filmas | "Sing" 2016 ("Dainuok")


IMDb

Esu animacinių bei muzikinių filmų gerbėja. Tad ypač veržiausi pamatyti šį filmą.
Filmo siužetas kiek paviršutiniškas, tačiau atsipalaidavimui kine su spragėsiais ir cola buvo pats tas. Rekomenduoju visiems, kurie mėgsta animaciją bei muziką filmuose, čia jos netrūko, dar ir buvo nemažai intrigėlių :)

Filmo aprašymas:

Koalos Basterio valdomam muzikiniam klubui – sunkios dienos. Klientų vis mažiau, nes miesto žvėrys susirado kitų pramogų. Tikėdamasi vėl sugrąžinti klubui buvusią šlovę, koala sugalvoja surengti atvirą dainavimo konkursą, o jo nugalėtoją apdovanoti didžiuliu piniginiu prizu.

Basterio idėja pasiteisina: už klubo durų ima būriuotis žvėrys, trokštantys išmėginti jėgas konkurse. Po pirminių perklausų, sutraukusių minias dalyvių, komisija balsavimu išrenka penkis finalininkus: smulkiu sukčiavimu besiverčiantį pelėną, nuo žiaurios scenos baimės kenčiančią dramblę, 25 paršelių mamą, jauną gorilą iš nusikaltėlių giminės ir pankuojančią dygliakiaulę. Kiekvienas iš jų tikisi pergalės, kuri pakeistų jų gyvenimą. Pagaliau ateina didžiojo finalo vakaras. O visi netikėtumai tik prasideda.





*nuotraukų šaltinis : internetas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą