2017 m. vasario 16 d., ketvirtadienis

Essence naujienos - pavasaris/vasara 2017 - IŠSAMIAI + nuotraukos ir aprašymai

"Essence" kuria madingas, unikalias ir aukštos kokybės kosmetikos priemones! Kaip ir kiekvieną vasarį, pavasario/vasaros sezonas kalba apie tai, kaip tapti dar patrauklesne su daugybe must-have priemonių, kurios prisijungia prie "Essence" asortimento. Nuostabi išvaizda su wow efektu garantuota!


„Eye & face“ paletė. Švytėjimas ir spindesys. 
Keturių spalvų akių šešėliai, skaistalai ir šviesą atspindinti priemonė paverčia šias dvi paletes nepakeičiamomis tavo akims ir veidui. „01 glow for it“ ir „02 rise & shine“. Kaina apie 4,49 €.
„Volume stylist 18h curl & hold“ blakstienų tušas. Stilingai! 
Kreminė, juoda tekstūra su mažomis vaško dalelėmis suteikia blakstienoms ilgai išliekančios apimties ir nuostabų užrietimą. Ypatingai traukia akį: pintas dangtelio dizainas. Kaina apie 3,39 €.
 „Volume stylist 18h lash extension“ blakstienų tušas. Praplėsta versija. 
Deimanto formos šepetėlis su užriestais šereliais sukuria ilgas, storas blakstienas. Pintas dangtelio dizainas ypatingai traukia akį. Kaina apie 3,39 €.
"Shine shine shine" lūpų blizgis. Ryškiausias! 
Švelni, subtili tekstūra sukurs ypatingą blizgesį su drėgnų lūpų efektu. Nuo nude atspalvių iki intensyvių spalvų su švytinčiais efektais. Kaina apie 2,19 €.
 „Camouflage full coverage“ maskuoklis. Pasislėpęs didvyris! 
Ilgai išliekanti ir itin pigmentuota, skystos kreminės tekstūros priemonė paslėps tamsius ratilus po akimis bei kitus odos netobulumus. Natūraliai ir gaiviai išvaizdai. „05 ivory“ ir „10 nude“. Kaina apie 2,79 €.


„Luminousmatt“ bronzinė pudra. Vasariškas švytėjimas. 
Matinė bronzinė tekstūra su šilkinėmis blizgančiomis dalelėmis sukurs vasaros įdegio efektą. „01 sunshine“. Kaina apie 3,39 €.
„Instant matt“ makiažą fiksuojantis purškiklis. 
Lengvas, permatomas purškiklis – praturtintas natūraliais aktyviais ingredientais – suteikia odai matiškumo, išlaiko makiažą savo vietoje ir prailgina jo išsilaikymą. Kaina apie 3,39 €.
 "Colour boost“ itin pigmentuoti nagų lakai. Spalvų blyksnis. 
Nauji, itin pigmentuoti nagų lakai yra žaismingų saldainių spalvų ir suteikia vasarišką nagų stilių. Dėl blizgios formulės lakas puikiai pasidengia vos vienu sluoksniu. Kaina apie 1,99 €.
„Quick dry“ viršutinis nagų lako sluoksnis.
"Essence" supaprastina nagų lakavimą bei stiliaus kūrimą. Šis viršutinis sluoksnis greitai džiūsta bei suteikia nuostabų blizgesį. Kaina apie 1,89 €.
„Glow & care luminous“ nagų lakas. 
Naujieji nagų lakai sustiprins ir apsaugos tavo nagus. Taip pat sukurs švelniai blizgantį efektą. Su kukui aliejumi. Kaina apie 1,99 €.
Antakių šepetėlis. 
Kirstas antakių šepetėlis tobulai tinka dengiant įvairias tekstūras, tokias kaip gelis ar šešėliai. Kaina apie 1,69 €.

Itin tikslus akių pravedimas.
Akių pravedimas su itin plonu šepetėlio galiuku idealiai tinka plonoms linijoms brėžti. Taip pat puikus kuriant storesnes linijas. Kaina apie 3,09 €.
"Lash princess sculpted“ blakstienų tušas. 
Dramatiška apimtis ar ryškios blakstienos – naujasis tušas su kūgio formos šepetėliu atlieka abi funkcijas. Kaina apie 3,39 €.
Antakių gelis – „colour & shape“.
Tobulai apibrėžti ir gražios formos antakiai be jokio lipnumo su naujuoju antakių geliu. Gelis turi malonų pudros efektą bei ilgai išlieka. Kaina apie 3,39 €.

„All about toffee“ akių šešėliai.
Akių šešėlių paletėje rasite 8 madingus, tobulai derančius atspalvius – nuo šviesių atspalvių iki vidutinių ir tamsių. Dėl švelnios ir ilgai išliekančios tekstūros sukursite įvairius efektus bei stilius. Kaina apie 4,49 €.
Susikurk savo paletę! 
Keturių spalvų paletė laukia, kol bus surinkta. Tiesiog išsirink savo mėgstamus šešėlius ir patogiai susidėk juos į daugiafunkcinę pakuotę. Tuščios 4-spalvų paletės kaina apie 1,69 €. Vienos iš 20 individualių spalvų kaina apie 1,69 €.

Ankstesni įrašai:

Catrice naujienos - pavasaris/vasara 2017 - IŠSAMIAI + nuotraukos ir aprašymai

2 komentarai:

  1. Sveiki, gal žinote, ar jau yra Eurokos ar Drogas parduotuvėse?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas, praėjusią savaitę šių naujienų nemačiau, tačiau parduotuvėse yra ši riboto leidimo kolekcija - http://puosnimene.blogspot.lt/2017/01/riboto-leidimo-essence-kolekcija-we-are.html :)

      Panaikinti