2017 m. birželio 24 d., šeštadienis

Išbandžiau | Tualetinis vanduo Angel Schlesser "Pour Elle"


Tualetinis vanduo Angel Schlesser "Pour Elle", 30 ml, kaina nuo 39,98 eur priklausomai nuo kiekio, įsigyti galima "Kristianoje". Buteliukas įpakuotas į kartono dėžutę. Pats buteliukas storo stiklo su faktūra - išpjaustytomis juostelėmis priekyje ir gale, buteliuko kamštelis - plastikinis su metalo imitacija, lengvas. Buteliukas neapkrautas užrašais, yra tik plona popieriaus etiketė priekyje ir informacija apie tualetinį vandenį buteliuko apačioje.


Mano nuomonė:

Draugystė su šiuo tualetiniu vandeniu prasidėjo nuo mėginuko. Iš pat pradžių kvapas atrodė svetimas ir man "nelimpantis", tačiau antrą ar trečią kartą pasikvėpinus įkvėpiau ir supratau, koks visgi malonus ir moteriškas aromatas, kuris man ėmė ir "prilipo". Šio tualetinio vandens buteliuko užsiprašiau Kalėdų senelio ir 30 ml tūrio aromatą sunaudojau per maždaug 3 mėnesius. Tiek man jis patiko, kad daugiau kitų kvepalų nebenorėjau. Tiesa, purkšdavausi tikrai nemažai, nes norėjau intensyvesnio aromato. Kvapas tikrai puikiai išsilaiko , ant rūbų galima užuosti ir kitą dieną, iš spintos išėmus - ir po savaitės. Kainos ir išsilaikymo santykis tikrai geras, nes palyginimui yra tikrai brangių kvepalų, kurie net poros valandų neišsilaiko.

Aromatas yra truputį saldus, bet kartu ir gaivus, tikrai neerzinantis, tad dirbantiems kabinete su keliais kolegomis, kvapas tikrai turėtų neerzinti, nes nėra įkyrus.

Planuoju įsigyti ir antrąjį buteliuką, nes aromatas man išties patinka.

Pliusai: malonus aromatas, kaina atitinka kokybę, buteliukų tūris nuo 30 iki 100 ml.

Minusai: norint intensyvesnio kvapo, reikia papurkšti kiek daugiau nei įprasta, bet ir mažiau papurškus aromatas jaučiasi.

Ar rekomenduočiau? Taip.

Ar pirkčiau dar kartą? Tikrai taip.

Gamintojo informacija:

Tai istorija apie trumpą, jausmus sujaukiantį vyro ir moters susitikimą. Sužavėtas nepažįstamosios elegancijos, natūralaus grožio ir nepamirštamų kvepalų, jis stabteli atsigręžti, ji nužingsniuoja savo keliu.
Vienintelis dalykas, likęs jam yra jos kvepalų dvelksmas. Įkvėptas nepažįstamosios žavesio, jis parašo jai aistringą laišką, tačiau nežinodamas kam jį adresuoti, ant voko tiesiog užrašo... pour elle (pranc. k. jai).
Įkvėptas Angel Schlesser stiliaus estetinių kodų ir pagrindinių vertybių, „pour elle“ buteliukas alsuoja moteriškumu, elegancija ir rafinuotumu. Tyrų linijų, rafinuota pour elle pakuotė išlaiko tuos pačius spalvinius kodus ir buteliuko tekstūros jausmingumą. Dominuojanti švelniai rožinė spalva atspindi Angel Schlesser kūrinių tyrumą ir eleganciją.
Kvapo kūrėja Amandine Marie Clerc sukūrė gėlinės - vaisinės - žalumos kvapų šeimos aromatą, kurio viršutinėse natose gaivus bergamočių, mandarinų, greipfrutų ir raudonų uogų dvelksmas darniai dera su vaisinėmis gėlių vidurinėmis natomis. Jose skleidžiasi elegantiškos ir moteriškos jazminaičių, apelsinmedžio žiedų vandens, bijūnų ir kriaušių natos. Jausmingose pamatinėse natose dera pačiuliai, vetiverijos ir tongapupės.


Tualetinio vandens sudėtis:


*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir apžvalga apie produktą yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą