2018 m. vasario 25 d., sekmadienis

Išbandžiau | Puma Urban Motion EDT moterims


Puma Urban Motion EDT moterims, 90 ml, pirkau už 17,49 eur - buteliukas stiklinis it iš dviejų ovalų sudarytas su iškilia pumos figūra, atkemšamu kamšteliu. Buvo įpakuotas į kartono dėžutę. Kvapas išsilaiko visą dieną, antroje dienos pusėje juntamas kiek mažiau. Ištraukus drabužius iš spintos ir po ilgesnio laiko galima užuosti kvepalų aromatą.

Mano nuomonė:

Tai pigūs ir labai gerai išsilaikantys kvepalai, kurių aromatas moteriškas ir labai nuostabus. Šiuos kvepalus pirmą kartą išbandžiau gavusi mėginuką, kvapas taip patiko, kad nusprendžiau būtinai įsigyti pilną pakuotę. Nuotraukose galima matyti, kad kvapiojo gėrio buteliuke likę jau visai nedaug, o kaip tyčia, apsižiūrėjau, kad internete šie kvepalai išparduoti. Tad ieškosiu pirkti fizinėse parduotuvėse, o kvepalų likutį laikysiu ypatingesnėms progoms.
Kvepalus naudojau kiekvieną dieną ir galiu pasakyti, kad jų užtenka tikrai ilgam.

Puma Urban Motion rekomenduoju toms merginoms, kurios ieško kokybiškų kvepalų kasdienai, kurie nebūtų itin saldūs, nesunkūs ir kvepėtų žiedų aromatu.

Pliusai: labai gerai išsilaiko; pigu; didelis kiekis; nuostabus aromatas.

Minusai: nerandu pirkti internetu.

Ar rekomenduočiau? Taip.

Ar pirkčiau dar kartą? Taip, nes itin tinkami kasdienai ir nebrangūs.

Gamintojo informacija:

Gatvės, skverai, aikštės, kavinės, barai, parkai... Miestas jų scena, o Urban Motion jų kvepalai!

Puma Urban Motion For Her - ritmingas ir kupinas jausmingumo aromatas, sukuriantis tikrą energetinį užtaisą. Kompozicijoje sumaišyti kvapiųjų citrinų, mandarinų ir ananasų kvapai, kuriuos apgaubia širdies natos iš imbiero ir obelų žiedų, bei kriaušių ir aviečių. Pagrindinėse aromato natose šiltas, intensyvus ir aksominis kreminės vanilės, muskuso ir ambros kvapų mišinys.

- Viršutinės natos: kvapusis citrinmedis, mandarinai, ananasų lapai;
- Vidurinės natos: obels žiedai, kriaušės, avietės, imbiero žiedai;
- Pagrindinės natos: vanilė, ambra, muskusas, mediena.

Dėžutės nugarėlėje buteliuko "rentgenas" kartu su pumos skeletu, įdomus sprendimas:


Apžvalgoje pateikta mano asmeninė nuomonė.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą